O Nama

Ukratko o Nama

Tvrtka Totus je osnovana 1995 i do danas je u privatnom vlasništvu. Od početka postojanja partner smo tvrtke Oracle – vodećeg svjetskog proizvođača na području baza podataka, na čijim rješenjima, razvojnih okvira i ostaloj tehnologiji temeljimo većinu naših rješenja. Već duže vrijeme koristimo tehnologije i razvojne okvire drugih svjetskih proizvođača, poput Microsofta, kako bi korisnicima ponudili rješenja koja su bliža njihovim navikama i zahtjevima.

Visokoobrazovani i stručni zaposlenici nam osiguravaju da svaki zadatak rješavamo ponajprije temeljito, stručno i organizirano, osiguravajući visoku razinu kvalitete. Svakodnevno radimo na poboljšanju i unaprijeđenju programskih rješenja kako bi zadovoljili naše klijente i potrebe tržišta. Naše dugogodišnje iskustvo u različitim poslovnim vertikalama (auto industrija, pekarstvo, metalan industrija, financije) osigurava visokokvalitetna rješenja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.


Misija i Vizija

Misija poduzeća Totus d.o.o. bazira se na osiguranju najviših standarda kvalitete prilikom proizvodnje softverskih rješenja. Poštujući načela konkurencije i zahtjeve tržišta, kupcima pružamo najbolju vrijednost za plaćeni proizvod.

Vizija poduzeća Totus d.o.o. je kreirati visokokvalitetna softverska rješenja za određeni dio tržišta i na taj način postati prepoznatljiv na hrvatskom tržištu i tržištu regije.


Partneri

Ponosni smo što možemo istaknuti listu naših partnera:

oracle microsoft gravitas hema