Knjigovodstvo, Trgovina, Pekarska Industrija

Knjigovodstvo, Trgovina, Pekarska Industrija

TOTUS softversko rješenje za trgovačku djelatnost sadrži sve potrebne robno materijalne i druge module koji pokrivaju cjelokupno poslovanje: maloprodaju, veleprodaju, skladišno poslovanje (komisija).

TOTUS softversko rješenje za pekarsku djelatnost uz standardne module trgovačke djelatnosti sadrži i module proizvodnje te modul prodaje i dostave pekarskih proizvoda („mali kupci“). Podržane su i sve specifične evidencije u pekarskoj industriji.

TOTUS knjigovodstvo i financije prilagođene su poslovnoj praksi u Hrvatskoj. Praćenje zakonskih promjena i povezivanje sa sustavima državne uprave daju vam sigurnost da ćete uvijek na vrijeme odgovoriti sve većim zahtjevima za dostavom podataka prema državnoj upravi.

Isto tako, putem uvoza podataka od poslovnih banaka ili drugih institucija, omogućava se brži i točniji unos podataka, te daljnje automatske obrade. Povezivanjem s vanjskim sustavima se značajno ubrzavaju procesi, pogotovo kod knjigovodstvenih ureda u kojima je predaja raznih obrazaca prema državnoj upravi značajan dio posla.